Google

EN ÇOK TIKLANAN SİTE


>> Türkiye'de en popüler ilk 10 siteye sizler için gözattım...


>> Alexa verilerine göre dizilmiş siteler şu şekilde:













Sizlerde ilgili linklere giderek web sitenize ait Alexa Rank -Trafik değerlerini öğrenebilirsiniz.

GOOGLE EN ÇOK ARANAN SÖZCÜKLER



>> Google'da en çok aranan sözcükleri "GOOGLE TRENDS" sayfasında görebilirsiniz...

>> Google Trends, gün içerisinde dünyada en çok hangi sözcüğün arandığını, o sözcüğün en çok hangi ülke ve şehirden ve en çok hangi dilde arandığını söylüyor...

>> Öncelikle kendi adımı denedim ve ilginç sonuçlara rastladım:

İsmim en çok Trabzon'dan aranmış...(Karadeniz'de oldukça popüler bir isim var hepimiz biliriz ama ismimin uzaktan-yakından alakası yok!)

İkinci sırada Almanya'dan Almanca olarak aranmışım... Acaba adım Almanca'da bir anlam mı ifade ediyor? Bunu en kısa zamanda araştıracağım...

>> Sizde adınızı yada size özel bir anlam ifade eden bir sözcüğü Google Trends sayfasından tarayabilirsiniz... İsterseniz gün içerisinde en çok hangi sözcük aranmış bakabilirsiniz...

*

GOOGLE TRENDS'E GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

*

REKLAM STORE KAZANDIRIYOR

>> REKLAM STORE web sitenize reklam vererek kazandırmaya devam ediyor...


>> ADSENSE' nin Türk versiyonu diyebileceğimiz şirket günden güne büyüyerek reklamcılık alanında başarılı çalışmalara imza atıyor.


>> Sizde web sayfanız yada blogunuzda reklam yayınlayarak para kazanabilir veya ürünlerinizin tanıtımı için reklam verebilirsiniz...

NASA KID'S CLUB VE NASA TV&VİDEO

>> Uzay Araştırmaları Üssü NASA'nın web sayfasında yaptığım gezintilerde beğendiğim iki konuyu sizlerle paylaşmak istedim.




>> Çocuklara uzayı ve bilimi sevdirmek için: Nasa Kid's Club (Çocuk Klübü-Oyun)




>> Nasa'nın çeşitli bilimsel araştırma ve faaliyet videoları: Nasa Tv&Video (Nasa'nın çekmiş olduğu resimleri inceleyebilir, uzay çalışmalarına ait videoları izleyebilir ve Nasa TV'yi seyredebilirsiniz)
>> Bu iki güzel konuyu incelemek için ilgili resimleri tıklayınız...

KEY ÖDEMESİ SORGULAMA

>> Binlerce çalışanın ödeme almak için beklediği Konut Edindirme Yardımı (KEY) hesaplarında meraklı bekleyiş devam ederken hak sahiplerinin T.C Kimlik numaraları ile sorgulama yapabilecekleri sistem oluşturuldu.
>> Hak sahiplerinin alacağı miktarı internet ortamında öğrenebilmesi için "Emlak Konut Gayrimenkul Ortaklığı" nın oluşturduğu web sayfası yayın aşamasına geçmedi fakat önümüzdeki günlerde çalışanlar alacaklarına bakabilecekler.

ÖSS SORGU SAYFASI


2008-ÖSS Sonuçları

12.07.2008



>> Açılan linkteki kutucuğa T.C. Kimlik Numaranızı yazıp "Gönder"i tıklayınız.
*

Pasaportall Rss' den Bak
Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template