Google

ŞANSIN VARSA OTOMOBİL SENİN


>> İnternet dünyasında binlerce hediye şanslı talihlisini bekliyor. Sadece çekiliş ve yarışmalara katılarak hediye kazanmayı kim istemez ki? Üstelik bu çekilişler hiç bitmiyor. Her zaman yeni bir çekiliş ve yarışma bulup katılmak mümkün.


>> İşte sizlere otomobil, tatil, bilgisayar, alış-veriş çeki gibi muhteşem hediyelerle dolu internet siteleri;


* KİPA'dan : 3 adet Audi A3 otomobil

* ÜLKER'den : Chrysler Grand Voyager Jeep ve toplam:41 hediye.

* HÜRRİYET'ten : İngiltere'de 2 Haftalık Dil Eğitimi.


Ve diğerleri: Garanti Bankası, Akmerkez, Carrefour, İntel, Sporx daha yüzlerce firma....





>> Bu da başka bir şans kapısı: Çekilişler, Yarışmalar, Kampanyalar, Promosyonlar ve Web Fırsatları. Sadece üye olarak tüm çekiliş, yarışma ve kampanyalardan haberdar olabilir şansınızı deneyebilirsiniz. "Nasıl olsa internette vakit geçiriyorum bari boşa gitmesin bir de şansımı deneyeyim" diyorsanız tam size göre...

UZMANINA SOR




>> Hepimiz zaman zaman bilgisayarlarımızla ilgili ufak tefek sorunlar yaşayabiliyoruz. Bu sorunlar bazen teknik yardım gerektiren boyularda olabiliyor. İşte bu anlarda etrafımızda bilgisayardan anlayan birilerini arıyoruz.



>> Artık bir anlayan olsa da sorsam kaygılarına gerek yok! Chip Online' nin bu konuda çok güzel bir hizmeti var: Uzmanına Sor...



>> Her türlü bilgisayar sorunlarınızı soru-cevap şeklinde teknik destek alarak çözmek için alta verdiğim başlığa tıklayınız.



MİLLİLERDEN ASKER SELAMI


>> Euro 2008 finallerinde, Ayyıldızlı Takımımızın saha çıkmasına 4 gün kaldı...

>> 07 HAZİRAN 2008 günü İsviçre'nin Cenevre kentinde, saat:21:45 de Portekiz ile karşılaşacağız...

>> Şimdilik gelen haberlere göre millilerimizin moral motivasyonu iyi durumdaymış...

>> Bazı maçlar öncesi bizlere "Asker Selamı" yollayan millilerimiz için bizimde bir şeyler yapmamız lazım, onlara bir şekilde sesimizi duyurmamamız lazım diye düşünürken, araştırmalarım beni tamda istediğim gibi bir siteye götürdü. :)



>> Hemen Sayın Fatih Terim'e millilerimize hitaben bir mesaj yazdım ve bir istekte (?) bulundum.. Mesajım hemen yayınlandı. :)

>> Sizlerde Milli Takımımıza bir selam yollamak istiyorsanız aşağıdaki mektup resmine tıklayınız..Sevgiler...

650 YTL'YE ÇOLUĞUNU ÇOCUĞUNU DİNLE

>> Az önce rastladığım bir haberi okuyunca "Yuh artık!" dedim. (?)
*
>> Efendim konu şu ki; bazı aileler çocuklarını kontrol altında tutabilmek için 650 - 3.300 YTL arasında değişen ücretler ödeyerek casus telefon ve dinleme cihazları kullanıyormuş...
*
>> Teknoloji, insana kendi öz evladını bile dinleterek, bizleri her geçen gün biraz daha uzaklaştırıyor birbirimizden...
*
>> Ben konuya farklı açıdan bakıyorum biraz. Hiç bir ebeveyn evladının başına kötü bir şeyin gelmesini istemez elbette ama araya teknolojik bir alet sokarak tedbir alınmasını tasvip etmiyorum.
*
>> Sen evladına gereken önemi göstermediysen, ihtiyacı olan sevgiyi vermediysen, onunla arkadaş gibi olmadıysan, onun sorunlarına zaman ayırıp gereken doğru ahlakı öğretmediysen teknolojinin kralını kullansan, hatta uydudan takip etsen bile vız gelir.

RESİM: ORTAM DİNLEME CİHAZI: 22,42 YTL

*

>> Diyelimki; "Teknolojik takip yapacam" dedin ve en cafcaflısından 3.300 YTL ye bir casus telefon alıp hediye ettin oğluna yada kızına...


>> Ve sonra yaptığın dinlemeler neticesinde, kendine göre bir kaç önemli hatasına ulaştın çocuğunun. Ne yapacaksın? O zamana kadar vermediğin ahlakı ve güzel öğretiyi o saatten sonra mı vereceksin? Yoksa evi hapishaneye mi çevireceksin evladına??? vs. vs..

>> Efendim gelelim sadede; duyduğum kadarıyla bu tip cihazlar eşlerinden şüphelenen kişiler tarafından da oldukça rağbet görüyormuş. Toplumca " dinleme manyağı" olduk vesselam. Kimin kimi dinlediği belli değil valla. (!)

>> Neyse bende lafı fazla uzatmayayım arkadaşlar. Hem birazdan bir sipariş vereceğim internette...
- Ne siparişi mi?
- Tabiki cep telefonu...
- Ne mi yapacağım?
- Mayk'a hediye edeceğim !!! :)) (Bknz: Mayk)

Merak edenler için ilgili linki veriyorum: Her türlü cihaz mevcut. İster komşunu dinle, ister arkandan konuşanları kaydet, ister müzik dinle... İstiyorsan burayı tıkla... Selamlar (rolex)

ÜCRETSİZ SERTİFİKALI BİLGİSAYAR KURSU


>> Arkadaşlar! Duydumki; Chip Online tarafından Casper sponsorluğunda tamamen ücretsiz "Online Bilgisayar Kursu" oluşturulmuş... Belki faydalananlar olabilir diye paylaşıyorum.


>> Ayrıntılar Pasaportall' da... (Lütfen Pasaportall'ın logosunu tıklayınız...)



SİTE TAVSİYESİ "PROMOSYON KAP"


>> Resimdeki ürüne hiç bir ücret ödemeden sahip olmak istermiydiniz???



* Bazıları sorar şimdi:

>> Hiçbir ücret ödemedeeen???!!! Hadi canım sende....

>> Evet resimdeki harici disk ve yüzlerce değişik hediyeye hiç bir ücret ödemeden... Nasıl mı?

>> Şu günlerde oldukça popüler olan bir site var: "Promosyonkap"


>> Sponsorlarından gelen ürünleri her hafta bir üyesine çekilişle hediye ediyor. Siteye girip 10 saniyede üye olduktan sonra; hediye resmin altındaki "Promosyona Katıl" butonuna basıyorsunuz. Ekrana çıkan toplama işleminin doğru cevabını yandaki kutuya yazarak çekilişe katılıyorsunuz. Hepsi bu kadar kısa ve basit. Benden söylemesi. Sizden sebeplenmesi..


>> Haa unutmadan 120 saniyede bir, tekrar promosyona katıl butonuna basarak şansınızı artırabiliyorsunuz. Üstelik kargo da onlara ait. Şansına güvenen arkadaşlar! Hadi bakalım ekran başına kilitlenin :))


>> Siteye ulaşmak ve üye olup hemen çekilişe katılmak için sağ taraftaki ürün resmine tıklayınız...(rolex)

Pasaportall Rss' den Bak
Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template