Google

ADSENSE HESAP BAŞVURUSU

Adsense En Çok Para Kazandıran Program

Bu gün sizlere öncelikle "ADSENSE HESAP BAŞVURUSU" ile ilgili incelikleri anlatacağım. Bilindiği üzere son yıllarda internetten para kazanmak oldukça meşhur oldu. Samimi olarak itiraf etmem gerekirse bende başlangıçta bir hobi olarak başladığım blog yazarlığına zamanla ticari olarak bakmaya başladım. Etrafımdaki çoğu insanın blog sayfalarından para kazandığını öğrenmem ve görmem böyle düşünmemi daha da tetikledi diyebilirim. Blogculuğa her nekadar ticari olarak baksamda iyi bir blogcunun elindeki en büyük silahın, samimiyet ve doğallık olduğunu çok iyi biliyorum. :) Bu en büyük silahın yanına bir de "sadelik" ve "kaliteli içerik" koydunuz mu kısa zamanda bir çok ziyaretçiye ulaşabilirsiniz.

Evet lafı fazla uzatmadan gelelim Adsense Hesap Başvurusu olayına. Adsense Hesap Başvurusu konusunu aşağıya madde madde çıkarmayı daha uygun buluyorum. Hem okuyucu daha iyi anlar hem de akılda daha kalıcı olur:

1. Başvuru yaptığınız site yapım aşamasında OLMAMALIDIR. (Önce iyi pişiriniz sonra servis ediniz)

2. Blogger ile başvurursanız daha iyi olur. Ayrıca Blogger bir çok yapılandırmayı kullanıcısına otomatik olarak sunar. Böylece teknik bilgi gerektiren ince ayar yapmakla uğraşmazsınız.

3. Sayfalarınızda açılmayan (kırık link) link OLMAMASINA özen gösterin.

4. Sadelik ve kaliteli içeriğe önem verin. Bazı arkadaşların sayfalarında sayfa dolaşımını zorlaştıran gif ler, değişik programlar, gereksiz yerleşmeler mevcut olduğundan sayfa açılım süresi oldukça uzun oluyor. Bu durumlarda ziyaretçi beklemekten sıkıldığı için bir daha gelmez.

5. Hesap başvurunuzdaki bilgilerin tamamen size ait ve doğru olması gereklidir. Çoğu arkadaşın başvurusu yetersiz adres yüzünden kabul edilmemiştir.

6. Ödev siteleri, mp3, video film siteleri, lisansız, telif hakları satın alınmamış gibi konular kapsamına giren siteler Adsense Program Kurallarına aykırı olduğundan bu tür sitelerle başvuru YAPMAYINIZ.

7. Hesabınız uzun bir süre açılmadıysa yada size hiç bir cevap gelmediyse; Adsenseye bir mesaj atarak bu durumu iletebilirsiniz. Yanlız hafta içi mesaj atmanızı tavsiye ederim.

8. Başka sitelerden alıntı yapmak yerine kendinize ait özgün içerikler ve yazılar eklemeye özen gösterin. Böyle yapmanız arama motorlarında da en yukarılarda görünmenizi sağlar.

Sonuç olarak bildiklerim doğrultusunda çoğu arkadaşımızın genel sorunlarından biri olan Adsense Hesap Başvuru konusunda sizlere elimden geldiğince yardımcı olamaya çalıştım. Gönül isterki bütün arkadaşlarımızın hesap başvurusu en kısa zamanda kabul edilsin. Yukarıdaki maddeleri uygularsanız hesabınızın % 100 açılacağından eminim. Herkese selam eder saygılarımı sunarım. (Rolex)

2 YORUM YAPILDI:

Adsız dedi ki...

Paylaşımın için teşekkürler ,hepsi iyi güzelde bence bir yerde yanılmışsın.bloggere değil blogcuya daha fazla imkan var zannedersem.sağlık olsun biz paylaşımlarımızla buradayız...:))

Adsız dedi ki...

arkadaşım senin kafanı ağrıttım biraz ama sayfa yapım aşaması nedir acaba

Pasaportall Rss' den Bak
Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template