Google

EN GÜZEL BLOG TA REKABET ARTIYOR

Mycbox un düzenlemiş olduğu "EN GÜZEL BLOG YARIŞMASI" nda siz değerli blog yazarlarının yoğun ilgisiyle günden güne artan bir rekabet gözleniyor.

27 NİSAN 2008 günü saat: 16.00 itibariyle uzakara önde giden İlkaycahobiler yarışmayı garantilemiş gözüksede son günlerde nelerin olacağı şimdiden kestirilemiyor.

Yarışmada en heyecanlı çekişme 2 ncilik mücadelesi veren Neslihobi ve Mabett arasında yaşanıyor.

Neslihobi ve Mabett' in heyecanlı çekişmesini bizler de çok merak ediyoruz ve tarafsızlık ilkemize sadık kalarak tüm bloglara tekrar başarılar diliyoruz. Beğendiğiniz blogları oy yağmuruna tutarak destek verebilirsiniz. Unutmayın! Beğendiğiniz bloglara çoklu oy verme seçeneği de mevcut. Yani tek seferde istediğiniz kadar bloga oy verebilirsiniz.

Saygı ve Sevgilerimizle....mycbox&pasaportall

3 YORUM YAPILDI:

Adsız dedi ki...

Selam... En güzel bedava-sitem yarışmasıda olacak mı?

Adsız dedi ki...

Merhaba Volkan! En Güzel Blog Yarışması' na hemen hemen bütün arkadaşların yoğun ilgi göstermesinden dolayı ilerleyen günlerde yeni bir yarışma projesi oluşturmaya karar vermiş bulunmaktayız. Yeni yarışmanın formatı hakkında bilgi vermek için henüz çok erken olduğundan, sitenizin de yeni yarışmada yer alacağını haber vermekten mutluluk duyarız. Mycbox a verdiğiniz destek için ayrıca teşekkür ederiz. Selamlar saygılar.

Adsız dedi ki...

Soruma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. yeni yarışmaları sabırsızlıkla bekleyeceğim. İyi çalışmalar.
www.yaziliptal.tr.gg

Pasaportall Rss' den Bak
Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template