Google

HAFTANIN BLOGU "Caferose"



Mycbox yeni bir uygulamaya başlıyor. "HAFTANIN BLOGU". Bundan böyle Mycbox blog dünyasında farklı tatlara imza atan blog sayfalarını buradan tanıtmaya devam edecek. Tanıtılan bloglara yorum yaparak düşünce ve paylaşımlarınızı belirtebilirsiniz.


Bu hafta sizlere ilk olarak uzun zamandan beri dikkatimizi çeken CAFEROSE u tanıtacağız. Değişik sayfa yapısı ile takı, moda, tatil ve aksesuar dünyasından motifler sunan Caferose, ziyaretçisinin içini ferahlatan ışıl ışıl bir güzelliğe sahip. Caferose sayfalarında yapmış olduğumuz incelemelerde; sadelik ve estetiğin ön plana çıktığı hemen göze batıyor. Bu özelliği ile okuyucuyu yormayan sayfaları gezmek ayrı bir tat veriyor.

Ocak 2008 ayında yayın hayatına başladığı anlaşılan sitede, çeşitli konularda yaklaşık 110 civarında yazı yayımlanmış. Sitede kolay kolay bulamayacağınız takı örneklerindeki resimlerin yüksek kalitesi artı puan olarak Caferose un puanını artıran bir özellik. İsteyen ziyaretçiler için "üye giriş" bölümü de unutulmamış.
*
MYCBOX PUANI :

SİTEYE ERİŞİM : 10
SAYFA YAPISI : 10
İÇERİK : 10
ADSENSE : 10
GÜNCELLEME : 9
FOTOLAR : 9
DOMAİN : 9
REKLAM YERLEŞİMİ : 9
SADELİK : 10
MYCBOX U ZİYARET TRAFİĞİ : 9
TOPLAM PUAN : 95
Siteye ulaşmak için Caferose sayfalarından seçtiğimiz aşağıdaki "gül" motifli resmi tıklayabilirsiniz.

9 YORUM YAPILDI:

Adsız dedi ki...

Slm. Ne diyeceğimi bilemiyorum ,çok duygulandım. Bloğumu haftanın bloğu olarak seçtiğiniz için teşekkür ederim.Benim ve webmasterimin ortak çalışmasıyla araştırıp bulduğumuz modellerden oluşturduğumuz sayfamızsa sadeliğe ve kaliteye önem verdik. İyi de yapmışız. Tekrar tşk.

Adsız dedi ki...

Sizi mutlu edebildiysek Mycbox görevini yapmış demektir. :) Mycbox harcanan büyük emeklerin karşılığını herzaman vermeye devam edecektir. Ayrıca "Haftanın Blogu" yazımızda tamamen tarafsız ve objektif olarak yansıttığımız düşüncelerimizde sayfanıza uygun olmayan bir görüşümüz varsa lütfen bize bildiriniz. Mycbox, sayfalarınızdaki kaliteli ve estetik çizgiyi korumanızı temenni eder.Saygılarımızla..

Adsız dedi ki...

Merhaba değerli arkadaşım.Çok isabetli bir seçim yapılmış çok kaliteli ve huzur verici bir blog.Adı gibi gül'le benziyor.Yapanında eline sağlık.Onu tebrik ederim.Sevgi ve saygılarımlar

Adsız dedi ki...

Mycbox uygulaması Blog yazarları arasında hızla yayılıyor.Mcboxcafe'nin haftanın blogu etkinliği ise uygulamaya ayrı bir renk katacağa benziyor.tüm blog yazarı arkadaşlara buradan yarışmada başarılar diliyorum.

Adsız dedi ki...

evet alkışlıyorumm canımııı, tebriklerr caferose . sen herşeyin en güseline layıksınnnnnn.

aferim bana en doğru seçimi yapmışımmm. hoşcakalın.

Adsız dedi ki...

Merhaba Alternatif! Mycbox a verdiğiniz destekden ötürü çok teşekkürler. Haftanın Blogu yorumunuzla Mycbox u özetlemeniz bizlere fazla bir söze gereksinim bırakmadı. Tekrar teşekkürler. Alternatif Tıp seçeneklerini başarı ile sunan sitenizi ilerleyen günlerde "Haftanın Blogu'nda" görme temennisiyle saygılarımızı sunarız.

Adsız dedi ki...

ben teşekkür ederim

Adsız dedi ki...

Tebrikler darısı bizim başımıza artıkın (:

Adsız dedi ki...

caferose arkadaşımı gerçekten tebrik ediyorum.mycbox&pasaportal sizede teşekkürler.böyle etkinliklerinizin devemını diler,caferose arkadaşımızın haftanın bloğu seçilmesini de kutlarım.sevgiyle kalın...

Pasaportall Rss' den Bak
Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template