Google

EKLENMEYİ BEKLEYEN BLOGLAR VE EN GÜZEL BLOG YARIŞMASI


ARKADAŞLAR YOĞUN İSTEK ÜZERİNE BAZI BLOG YAZARLARININ SAYFALARIMIZA EKLENMESİNDE GECİKMELER YAŞANABİLMEKTEDİR. ANLAYIŞINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..EKLENMEK İÇİN SIRAYA ALINAN BLOGLAR CBOX KUTUSUNDAKİ GELEN MESAJLARA GÖRE VE İSTEK YAPAN BLOGCULARA GÖRE SIRAYLA EKLENECEKTİR. EN GÜZEL BLOG YARIŞMASI İÇİN SAYFANIN SAĞ ALTINDA BULUNAN ANKETTEN OY VEREBİLİRSİNİZ.

1-2 VE 3 NCÜ OLAN BLOGLAR MYCBOX SAYFASINDA BANNER REKLAM ŞEKLİNDE GÖSTERİLECEKTİR. HERKESE BAŞARILAR DİLERİZ.


mycboxcafe & pasaportall

7 YORUM YAPILDI:

admin dedi ki...

arkadaşım güzel bi oluşum içerisindesiniz başarılar :))))))))

Adsız dedi ki...

merhabalar ziyaretiniz için çok teşekkür ederim.size birde birşey danışmak istedim.reklam talebinde bulundum gelen mailde kırık bağlantılarınız var diyor lakin çözemedim.daha 4 ay gibi kısa bir zaman oldu bloğu açalı,yardımcı olursanız sevinirim .teşekkürler.yorum olarak bırakabilirmisiniz saygılarımla

Adsız dedi ki...

Merhaba İlkay! Sormuş olduğunuz soru ile ilgili cevabımı sitenizdeki ziyaretçi defterine yazdım.Tekrar görüşmek üzre.

Adsız dedi ki...

merhabalar tekrar zannederimki şablondan kaynaklanıyor.daha sayfalar açılmaya başlamadan hata gösteriyor,sayfanın altındaki ! işaretini tıklatınca farkettim ne yapabilirim teşekkürler...

Adsız dedi ki...

Merhaba İlkay! Size aşağıda verdiğim siteden sayfalarınızın başka tarayıcı ve kullanıcıların bilgisayarlarında nasıl göründüğünü görebilirsiniz.Fakat şimdilik hesabınız onaylanıncaya kadar kesinlikle Blogspot klasik şablonlarından birini kullanmanızı tavsiye ederim.Sizi biraz uğraştıracak emek sarfettirecek ama belki sonucu güzel olur.Yakınlarınızdaki bir arkadaşınızdan yardım alma imkanınız varsa o daha iyi olur.Saygılar sevgiler.
SİTE: http://browsershots.org/

Adsız dedi ki...

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki böyle bir oluşuma yani tüm blogcu arkadaşları biraraya getirme düşüncenizden ötürü sizi ve şahsınızda tüm pasaportall ekibini tebrik ederim.Böylece tüm blogcu arkadaşlar bu alanda faaliyet gösteren diğer blogcularla tanışarak kaynaşma fırsatı bulacak,ayrıca kendi sayfalarına trafik çekme imkanı bulacaklardır.sizi kutlar başarılarınızın devamını dilerim.

Adsız dedi ki...

Merhaba Alternatif! Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür eder, yaptığımız incelemede alternatif tıp seçeneklerini başarıyla sunan sitenizin içeriği hakkında gayet olumlu düşüncelere kapıldığımızı belirtmek isteriz.alternatif Tıp ve Bitkisel Şifa konularında sunmuş olduğunuz bilgilerin bir çok arkadaşımıza önemli bir fayda sağlayacağı düşüncesindeyiz.Her zaman bekleriz.Saygılarımızla.

Pasaportall Rss' den Bak
Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template