Google

SEÇMECE YAZILAR

3 YORUM YAPILDI:

Şükrü Yılmaz dedi ki...

Hayrırlı Günler Günaydın Gününüzün Sağlıklı Neşeli ve Bol Bereketli Güzel Olmasını Dilerim.Sevgiyle ,Saygıyla vede Sağlıkla Mutlu esen Kalın Allaha Emanet Olun.Saygılarımla

Kusura Bakmayın Bir haftadır yazamadım sizleri ziyaret edemedim özür dilerim .çünkü 19 mayıs tatilini fırsat bilip Eşim ,Annem ve Kızkardeşimle Beşgünlük yurtdışı Suriye Halep,Şam,Halep gezdik inşallah Allah sizlerede kısmet eder.

Şükrü Yılmaz
Antakya-Hatay

http://sukruyilmaz.net
http://sukruyilmaz.net/blog

SEVDA YARASI

Gözlerim acılı,
Yüreğim sancılı,
Sevginin tadı bitti,
Ömrümün yarısı gitti,
Sardı beni yalnızlık,
Seninle Anılarım Sevda Sızısı....

Ellerim tutmaz artık,
Sözlerim dikenli konuşmaz artık,
Son buldun duygularımda sevmez artık,
Kalbimde yerin yok sana kilitli,
Yazık oldu boşa gitti emeklerim,
Seninle Yaşadıklarım Sevda Yarası...

Alıntı:Yusuf Kemal Çetin
http://www.antoloji.com/siir/siir/siir_SQL.asp?sair=30955&siir=513149

Adsız dedi ki...

Değerli yorumunuz için teşekkürler Şükrü Bey. Tailinizin iyi geçmesi bizleri sevindirdi. Bu kısa tatilinizle ilgili Suriye, Halep ve Şam deneyimlerinizde yer etmiş olan bir anı yada güzel bir paylaşım varsa burada yazmanızı çok isteriz.Selamlar. Tekrar hoşgeldiniz.

Adsız dedi ki...

Sevgili rolex yine bizleri en can alıcı noktamızdan yakaladın.allah aşkına bu fikirleri nerden buluyorsun yoksa bir ilham perisi mi kulağına fısıldıyor.yorulmak nedir bilmezmisin sen hiç.durmadan bizim ilgimizi çekecek bir şeyler buluyorsun.Pes doğrusu seni takdir etmemek elde değil.bir süredir yoktum ama her bilgisayarı açtığımda siteni takip ettim.Ancak bugün yazmak kısmet oldu.sevgi ve saygılarımla başarılarının devamını dilerim.

Pasaportall Rss' den Bak
Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template