Google

HAFTANIN BLOGU "Bitkisel Mucizeler"


Mycbox "HAFTANIN BLOGU" etkinliği çerçevesinde, blog dünyasında farklı tatlara imza atan blog sayfalarını tanıtmaya devam ediyoruz. Bu hafta sizler için, çeşitli hastalıklara şifalı bitkiler dünyasından derman dağıtmaya çalışan bir blogu seçtik. Unutmayınız: Tanıtılan bloglara yorum yaparak düşünce ve paylaşımlarınızı belirtebilir, yorumlarınızdaki rumuzlarınızın tıklanması neticesinde kendi bloglarınıza ziyaretçi çekebilirsiniz.

Bu hafta sizlere sağlıklı yaşamın sırlarını ifşa eden "Bitkisel Mucizeler" blogunu tanıtmaya çalışacağız.

Ziyaretçilerini "Doğa Tüm Hastalıkların İlacını Bağrında Taşır" sloganıyla karşılayan Bitkisel Mucizeler, blogger ın sade ve kullanımı kolay şablonlarından birini kullanmasına rağmen içerdiği kaliteli bilgiler ve ilginç konularla dikkat çekmeyi başarıyor.

Bitkiselin sayfalarında yapmış olduğumuz incelemelerde bir diğer dikkat çeken özellik ise, kaliteli içeriği sayesinde yüksek bir ziyaretçi trafiği yakalamış olması.

Ocak 2008 ayında yayın hayatına başladığı anlaşılan sitede, çeşitli konularda yaklaşık 100 civarında yazı yayımlanmış. Sitede başka bir yerde bulunması zor olan şifalı bitki karışımları, güzellik kürleri ve maskelerin açıklamalı tarifleri ile konu hakkında çeşitli çalışmaları olan ünlü profesör ve doktorların yazıları mevcut.
*
MYCBOX PUANI :

SİTEYE ERİŞİM : 10
SAYFA YAPISI : 10
İÇERİK : 10
ADSENSE : 10
GÜNCELLEME : 10
FOTOLAR : 9
DOMAİN : 10
REKLAM YERLEŞİMİ : 9
SADELİK : 10
MYCBOX U ZİYARET TRAFİĞİ : 9
TOPLAM PUAN : 97
*
Siteye ulaşmak için Bitkisel Mucizeler' in sayfalarından seçtiğimiz aşağıdaki resmi tıklayabilirsiniz. Haftaya başka bir blogda buluşmak üzere hoşçakalın. Saygılarımızla.

8 YORUM YAPILDI:

Adsız dedi ki...

:D hayırlı uğurlu olsun efenimmm. tebrik ediyoruz arkideşimizi. :D

Adsız dedi ki...

Sevgili rolex.Öncelikle beni haftanın blogu gibi bir payeye layık gördüğünüz için teşekkür etmek istiyorum.Günümüzde modern tıp hayli ilerlemesine rağmen hala bazı hastalıların tedavisinde yetersiz kalmaktadır.bu nedenle bende çaresiz kalan insanları alternatif tıp konusunda aydınlatmak üzere böyle bir blog açtım.Blogumda kendime ait özgün yazılarla beraber bu konuda yetişmiş başta Prof .dr Erkan topuz olam üzere bir çok uzmanın görüşlerine yer verdim.Amacımız insanlara bir nebze de olsa faydalı olmak.Büyüklerimiz zamanında Hz.Lokman a.s Bitkilerle ölümde dahil tüm hastalıklara çare bulduğunu söylerlerdi.Bunun bir rivayet değil bir gerçek olduğunu düşünüyor ve "Doğa tüm hastalıkların ilacını bağrında taşır"diyorum.Sevgi ve saygılarımla

Adsız dedi ki...

Merhaba Bitkisel Mucizeler! "Mycbox Haftanın Blogu" etkinliği blog yazarı arkadaşların harcadığı emeğin karşılığını verebilmek ve blog yazarı arkadaşları dahada motive etmek için tasarlanmıştır. Gönül isterdi ki, haftalar su gibi aksın ve bir çok blog Mycbox Haftanın Blogu' nda yerini alsın :) Tekrar tebrik eder başarılı çalışmalar temenni ederiz. Saygılarımızla

Admin dedi ki...

''Bitkisel Mucizeler'' blogunu tebrik ediyorum :) ayrıca başarılarının devamını diliyorum :) tüm blogcu arkadaşlara iyi çalışmalar dilerim..

Adsız dedi ki...

slm. Arkadaşımı tebrik ediyorum.Hayırlı olsun.Sevgiler.

Adsız dedi ki...

arkadaşımızı tebrik eder başarılarının devamını dilerim sevgiyle kalın...

Adsız dedi ki...

safir
arkadaşımı tebrik ediyorum basarılarının devamını diliyorum
http://safirden.blogspot.com

Adsız dedi ki...

Arkadaşımızı tebrik ederi başarılarını devamını dilerim. Alternatif tıp konusunda bir blog açtığın için ayrıca teşekkürler.

http://www.yaziliptal.tr.gg

Pasaportall Rss' den Bak
Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template